Suđe za kuhanje / Stablo Reverzibilni w/Sok Žlijeb, Kuhinje i Velike Rezanje Daska za Meso Sirovo, Nit U Сыру Mesna Rezanje Сервин.
  • Obnovljeno

Suđe za kuhanje / Stablo Reverzibilni w/Sok Žlijeb, Kuhinje i Velike Rezanje Daska za Meso Sirovo, Nit U Сыру

HRK 860.37

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

On je napravljen od jednog komada drveta, koji su ekološki, bez mirisa, ne sadrži kemikalije i BPA.Bavi se proizvodnjom разделочных zajednice u godinama, sa visokim kvalitetom proizvoda i vrlo prodajne cijene, da ga je pohvalio. 【Reverzibilni i višenamjenski】Različite daske za različite vrste hrane, lakše kuhati, kuhati pametniji, jedite zdravije.Molim vas, vjerujte mi : naš proizvod vam nudi 100% novac leđa garancija kako bi se osiguralo vaš 100% zadovoljstvo.Mi se stalno fokusirati na potrošače i pružamo najbolje предпродажные i послепродажные usluga.Specifikacija : Naziv proizvoda : Rezanje ploča Veličina : 60×40×2 cm, 70×45×2 cm, 80×50×2 vidi Materijal : drvo Težina : 6/7/8 kg.I to je dovoljno snažan, pa čak i ne morate brinuti o tome je li lako ga razbiti.Održavanje radne ploče : redovito высушивайте kulinarski ulje na površini, kako bi produžili životni vijek i za uklanjanje tragova noževa. Pakiranje : daske x1, (odgovarajući proizvod na sliku proizvoda nije uključena u opseg isporuke). 【Duboke žljebove soka】Ugrađene duboke žljebove soka za hvatanje viška tekućine tijekom kuhanja.Ručno mjerenje, tu će biti greška 13 vidi.Molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih problema s vašom narudžbom.Budući da smo međunarodnim prodavatelja, tako da proizvod može zahtijevati mnogo vremena za transport, i postoji svibanj biti neke udarce tijekom otpreme, to je neizbježno, i pružamo našem klijentu aftermarket sve vrijeme.Mjere opreza pri svakodnevnoj uporabi : Prva upotreba : Operite ga vodom prije prve uporabe, u vrijeme osušite ga i držite na suhom, a površina se može naribati malo biljnog ulja.pogodan za usitnjavanje voća, povrća, sira i mesa.Robustan i pouzdan ,lagan čišćenje i skladištenje.Prednosti proizvoda : Ekološki materijal, siguran i praktičan.Topli savjet : Ne замачивайте u vodu i ne izlažite suncu Ne stavljate u srijedu, gdje je temperatura previše visoka ili pretjerano suha, Ne замачивайте i ne kuhati duže vrijeme Ovaj proizvod nije igračka, molim vas, držite podalje od djece, kako bi izbjegli ozljede ili nezgode Normalno korištenje kuhinjskih noževa će mali nož oznake na rezanje odbora, što je normalna pojava pri korištenju.【100% zadovoljstvo】Dostava uputili traje od 9 do 15 radnih dana.

Product name:
Cutting board
Size:
60×40×2cm, 70×45×2cm, 80×50×2cm.
Material:
Wood
Weight:
6/7/8kg.
Packing:
Cutting boards x1, (The matching product in the product image is not included in the package). :
Product benefits:
Environmentally friendly material, safe and practical. :
Suitable for chopping fruit, veg, cheese and meat. :
Solid and reliable ,easy cleaning and storage. :
Precautions for daily use:
Firsttime use:
Rinse it with water before the first use, wipe it dry in time, and keep it dry, and you can rub a little cooking oil on the surface.
Storage of the cutting board:
Clean up in time after using it, wipe the water off the surface and store in a dry place (recommended stand on a shelf).
Chopping board care:
regularly drywipe the cooking oil on the surface to extend the service life and repair knife marks.
Warm Tips:
Do not soak in water or expose to the sun :
Do not place in an environment where the temperature is too high or too dry :
Do not soak or boil for a long time :
This product is not a toy, please keep away from children to avoid injuries or accidents :
The normal use of kitchen knives will cause small knife marks on the cutting board, which is a normal phenomenon in the use. :
Manual measurement, there will be 13cm erro :