Predlošci Poplun Šivanje Jiawu Akrilni, Zaštitni Film Matrica Poplun Šivanje Zgodan gotovo dug Vijek trajanja za Шкентеля
  • Obnovljeno

Predlošci Poplun Šivanje Jiawu Akrilni, Zaštitni Film Matrica Poplun Šivanje Zgodan gotovo dug Vijek trajanja

HRK 87.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Sa ZAŠTITNIM FILMOM : Površina predloška pokriven slojem zaštitne folije iz kraft-papir kako bi se spriječilo udaraca i ogrebotina tijekom transporta.JASAN UZORAK : Uzorak je transparentan i jasan, a udaljenost rezanje precizno, što se može zadovoljiti vaše potrebe u proizvodnji suspenzija DIY.PREPORUKA za KORIŠTENJE : Za čvrstu kožu preporučljivo izrezati uzorak šilo ili rezati direktno kožni nožem.Neki koža, obrađena posebnim umijećem, mora biti označen ručkom prije rezanja.OBLIK SRCA u LJUBAVI : možete koristiti model, da bi privjesak u obliku srca ljubavi, koja se može koristiti kao ukras ili privjesci privjesak torbe.DUGI VIJEK TRAJANJA : Akril predložak lako se sprema, može se koristiti za dugo vremena i može se koristiti s povjerenjem.Značajke : 1. OBLIK SRCA u LJUBAVI : možete koristiti model, da bi privjesak u obliku srca ljubavi, koja se može koristiti kao ukras privjesak ili torbe pendant2. JASAN UZORAK : Uzorak je transparentan i jasan, a udaljenost rezanje precizno, što se može zadovoljiti vaše potrebe u proizvodnji suspenzija DIY 3. DUGI VIJEK TRAJANJA : Akril predložak lako se sprema, može se koristiti za dugo vremena i može se koristiti s povjerenjem 4. Sa ZAŠTITNIM FILMOM : Površina predloška dolazi sa slojem zaštitne folije iz kraft-papir kako bi se spriječilo udaraca i ogrebotina tijekom транспортировки5. PREPORUKA za KORIŠTENJE : Za čvrstu kožu preporučljivo izrezati uzorak šilo ili rezati direktno kožni nožem.Neki koža, obrađena posebnim umijećem, mora biti označena ručkom prije вырезаниемспецификация : Vrsta proizvoda : Predlošci za КвилтингаМатериал : akril Funkcija : možete koristiti model, da bi Pendant Finished Stil proizvoda : Pendant Suggestions za korištenje : 1. Tvrdu kožu, kao što su biljna meka koža, preporučuje rezati šilo na liniji sliku ili rezati direktno kožni nožem.2. za neke koža, obrađena posebnim obrtima, kora ne može biti označen šilo i mora biti označen olovkom prije rezanja.Popis paketa : 10 x Predlošci za квилтинга .

Item Type:
Quilting Templates
Material:
Acrylic
Function:
You Can Use the Model to Make a Pendant
Finished Product Style:
Pendant
Suggestions for Use:
1. Hard Leather, Such As Vegetable Soft Leather, is Recommended to Be Cut with an Awl Along the Pattern Line, or Cut Directly with a Leather Knife. :
2. for Some Leather Processed by Special Crafts, the Cortex Cannot Be Marked with an Awl and Needs to Be Marked with a Pen Before Cutting. :
Package List:
 10 x Quilting Templates     :